Багет для французького хот-дога 60г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
60гр. | 42шт. | 30мін. | N/A | N/A | 60гр. |
Характеристика виробу
Хліб з пшеничного борошна з додаванням висівок пшеничних харчових та соєвого борошна, швидкозаморожений.
- Поверхня - шорстка, посипана борошном, з чотирма хрестоподібними косими надрізами, допускається невелика зморшкуватість, без забруднення
- Форма – овальна
- Колір – світло-коричневий
- Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
- Стан м’якушки – еластична, пропечена на 90%, неволога на дотик, з розвиненою пористістю, без слідів непромісу.
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1026 кДж / 245 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 12,1 г, жири – 5,0 г , вуглеводи – 36,8 г
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом (60-90) хвилин.
- Розігрівання (допікання) виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (180-200)°С з парозволоженням, тривалість допікання - (10-12) хвилин.
- Тривалість розморожування та приготування, технологічні параметри приготування можуть змінюватися залежно від температури навколишнього середовища, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації