02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб селянський (гречаний),350г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
350гр. 8шт. 60-90мін. N/A 12-14мін. 320гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з житньо-пшеничного борошна з додаванням гречки, швидкозаморожений

  • Поверхня -  борошниста, з трьома надрізами з однієї точки
  • Форма – подовжено-овальна
  • Колір – від  світло-коричневого до коричневого, без забруднення, допускається невелика зморшкуватість поверхні та тріщинки по надрізах
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1004 кДж / 240 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-8,2 г, Жири – 2,3 г , Вуглеводи – 47,9 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом 90-120 хвилин, і направляють на допікання
  • Розморожування бажано проводити в поліетиленовому пакеті
  • Допікання виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (180-200)оС  з парозволоженням, тривалість випікання  -  10(±2) хвилини
  • Ступінь готовності визначають за наявності  хрусткої скоринки на поверхні

 

Тривалість  розморожування та приготування, технологічні параметри допікання можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.