02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Круасан віденський мигдальний 90г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
90гр. 100шт. 60-80мін. 60-80мін. 18-21мін. 75гр.

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового дріжджового тіста у вигляді круасана з начинкою, швидкозаморожений

  • Поверхня -  гладенька
  • Колір – білий з сіруватим відтінком
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин. 
  • Розморожені  вироби розміщають в шафи для вистоювання  протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі.
  • При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8) °С протягом кількох годин.
  • Перед випіканням поверхню виробів посипають мигдальними пластівцями з розрахунку приблизно 1,8г на один виріб.
  • Випікання проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 °С духовці з парозволоженням 4-6 секунд,  за температури 170-175 °С  протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору.
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні.

 

Тривалість  вистоювання та випікання, температурні режими пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.