02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Слойка шкільна з твердим сиром та шинкою 70г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
70гр. 70шт. 60-80мін. 80-100мін. 18-21мін. 65гр.

Характеристика виробу

  • Прямокутної форми виріб із листкового дріжджового тіста
  • Cклеєна з боків тістова основа
  • Всередині з начинкою із шинки та  твердого сиру
  • У сирому вигляді попередньо вистояна  замороженa

 

   Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 50-80 хвилин для розморожування
  • Тістові заготовки виробів пройшли попереднє вистоювання 80-90% перед заморожуванням тому направляються на випікання без процесу вистоювання
  • При необхідності заморожені вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8) 0С протягом кількох годин
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С пекарській камері,  за температури 180(±5)оС  протягом  (15±3)хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  розморожування, випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися залежно від температури оточуючого середовища,  маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.