02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто дріжджове листкове ТМ "Домашні Традиції" 1000г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
1000гр. 15шт. N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового дріжджового тіста, швидкозаморожений

  • Поверхня -  гладенька
  • Форма – у вигляді рулона
  • Колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1510 кДж / 361 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-4,9 г, Жири – 23,0 г , Вуглеводи – 34,1 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 90 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути. 
  • За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
  • Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання, попередньо застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
  • Лист з виробами накрити для запобігання завітрюванню та розмістити в теплому місці за температури (25-35)°С приблизно на 60 хвилин, залежно від маси та форми виробів, до збільшення їх в об`ємі у 1,5 рази.
  • Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з попередньо зволоженими виробами.
  • Зменшити температуру до 180°С та випікати бажано з парозволоженням: дрібні вироби (булочки, равлики, круасани, слойки з начинками тощо) – (15-20) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (40-50) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.

   

Тривалість та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.