02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто дріжджове (в пластах)

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
17000гр. N/A N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу

  • Дріжджове листкове тісто  у вигляді у вигляді прямокутно згорнутого пласта тіста
  • Поверхня –гладенька
  • Колір - білий з сіруватим або кремовим відтінком
  • Швидкозаморожене, запаковане чотирма ваговими пластами  в гофрокороб загальною масою нетто 17кг 

 

Рекомендації по приготуванню

  • Тісто звільняють від упаковки, розгортають і витримують при кімнатній температурі протягом (45-180) хвилин. 
  • З розмороженого тіста формують вироби.
  • Сформовані вироби розміщують шафі  для вистоювання  (або в теплому місті за температури 30-35 0С )  та проводять вистоювання протягом (30-60хв) до збільшення в об`ємі .
  • При необхідності вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури ( 2-8) 0С протягом кількох годин.
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури (220-230 0С) духовці,  за температури (180-190) оС  протягом  (15-60) хвилин до золотистого кольору.
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні.

   

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.