Тісто прісне листкове (в пластах)
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
17000гр. | N/A | N/A | N/A | N/A | N/A |
Характеристика виробу
Виріб з листкового бездріжджового тіста, швидкозаморожений у вигляді прямокутно згорнутого пласта тіста.
- Поверхня - гладенька,
- колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком,
- смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху.
- Швидкозаморожене, запаковане чотирма ваговими пластами в гофрокороб загальною масою нетто 17кг
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1498 кДж / 358 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,0 г, Жири – 22,5 г , Вуглеводи – 34,1 г
Рекомендації щодо приготування
- Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 120 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути.
- За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
- Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, проколоти виделкою, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання, попередньо застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
- Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з виробами.
- Зменшити температуру до 190°С та випікати: дрібні вироби («язички», палм’є, слойки з начинками тощо) – (30-35) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (45-60) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.
Тривалість та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.