02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто прісне листкове (в пластах)

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
17000гр. N/A N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового бездріжджового тіста, швидкозаморожений у вигляді прямокутно згорнутого пласта тіста. 

  • Поверхня -  гладенька,
  • колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком,
  • смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху.
  • Швидкозаморожене, запаковане чотирма ваговими пластами  в гофрокороб загальною масою нетто 17кг

 

Енергетична та харчова цінність продукту       

  •        Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1498 кДж / 358 ккал
  •        Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,0 г, Жири – 22,5 г , Вуглеводи – 34,1 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 120 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути.
  • За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
  • Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, проколоти виделкою, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання, попередньо  застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
  • Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з виробами.
  • Зменшити температуру до 190°С та випікати: дрібні вироби («язички», палм’є, слойки з начинками тощо) – (30-35) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (45-60) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.

  

Тривалість  та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.