Хліб Вестфальський 250г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
250гр. | 20шт. | 60-80мін. | N/A | 10-12мін. | 240гр. |
Характеристика виробу
Формовий житньо-пшеничний хліб, з додаванням пшоняної крупи, вівсяних пластівців, насіння льону та соняшника, 100% випечений, швидкозаморожений
- Поверхня – шорстка, посипана кунжутом, дозволяються невеликі тріщинки та підриви на скоринці до 1см
- Колір – від світло-коричневого до коричневого
- Стан м’якушки – еластична, пропечена, волога на дотик, з розвиненою пористістю, з включенням доданої сировини
- Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1025 кДж / 245 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки – 7,1 г, Жири – 4,9 г , Вуглеводи – 40,5 г
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом 60-80 хвилин
- Розморожені вироби готові до вживання.
- При необхідності можна розігрівати вироби в пекарних камерах , попередньо розігрітих до температури (180-200)оС , протягом (5-7) хвилин
Тривалість розморожування та технологічні параметри розігрівання можуть змінюватися залежно від температури навколишнього середовища, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.