Слойка абрикосова 65г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
65гр. | 70шт. | 70-80мін. | 60-80мін. | 15-18мін. | 60гр. |
Характеристика виробу
Прямокутної форми виріб із листкового дріжджового тіста, не затиснутий з боків, всередині з абрикосовим наповнювачем, дозволяється виглядання начинки з боків
У сирому вигляді швидкозаморожений, запакований в гофрокороб
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при температурі оточуючого середовища протягом 50-80 хвилин
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 40-60 хв до збільшення в об`ємі
- При необхідності вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) 0С протягом кількох годин
- Випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С духовці, за температури 180-190 оС протягом (15±3)хвилин до золотистого кольору
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні.
Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.